WEBSEITEN-Übersetzungs-Entwurf 1.Überarbeitung

Dieser gespiegelte Beitrag wird hier weder überarbeitet noch werden gebrochene Links korrigiert.
Mehr» dazu in meinem Tagebuch-Zentralarchiv unter http://tb-archiv.drpagel.de/TB_2007-03-25Beitrag8_twodaynet.html . (dp)(0,1h (16.9.2009))

La página següent (106) de la disertación inaugural amb el subjecte

ESTUDIS A

DE REACCIONS DE ÁCIDO DEHIDROASCÓRBICO I DE ÁCIDO DICETOGULONICO

AMB L'AJUDA DE L'ESPECTROSCOPÍA INFRARROJA ASSISTIT PER ORDINADOR (alemán)
presentat per Detlef Pagel (nascut en Hermannstein, Krs. Wetzlar, Alemanya)
Giessen 1992
es mecanografió i es va traduir per i es va posar en el world wide web amb l'aprovació amistosa de l'autor ©2006.
--------------------------------------------------------------------------------
Alerta, sols un esbós! Achtung, nur ein Entwurf! Attention, only a draft!
¿vostè té gust de llegir más d'aquesta tesi?
¡Después vostè fes clic aquí per favor!

--------------------------------------------------------------------------------

106

5 Resum

En aquesta disertación ha estat examinada l'oxidación i la reducción de ácido ascórbico i de ácido dehidroascórbico (un sistema redox) así com la saponificación hidrolítica de el ácido dehidroascórbico (DHA) a el ácido dicetogulonico (DKG). Amb l'ajuda, d'haver trobat els parellámetres de les bandes i dels espectres de norma i dels espectres de calibración pels mesuraments infrarrojas a les substàncies, aquell que contenen grups d'enllaci d'H-O i de C=O, la metodología per a observar les reaccions a l'espectroscopia infrarroja, así com la interpretación, elles van descobrir un suport essencial.

Referent a això, els problemes del tautomería ceto-enol han estat estudiats en l'acetilacetona i els ácidos (iso-)ascórbicos. Todavía estat evident que els valors de raíz quadrada del coeficiente d'extinción íntegral del modi de vibración de tensión O=C, que són proporcionals als canvis de moment dipolar, van canviar comparablement per l'aplicación dels grups veïns d'enllaci. El fenómeno d'hidratación dels grups ceto va poder ser perseguit amb l'espectroscopia infrarroja a una molécula poc complicada (butanal). Amb els ácidos dehidroascorbo en solución, la interpretación está sempre d'una manera ambigüi a causa de diversos efectes d'influència. No obstant això, les diferències clares van sorgir en el sector de vibración de tensión H-O i O=C entre el bis-DHA cristalino i el form d'hidratación de DHA. Clarament el deuteración dels grups HO va tenir éxito a bis-DHA. Per al procés de la saponificación de DHA, han estat determinats llaços funcional dependent de temperatura i de pH amb una energía de activación de 79.3 kJ / mol. Amb l'ajuda del procés electrónico de dades (PED), es va poder separat fins a tres espectres estándares infrarrojos de les solucions de D2O. Això són de DHA, de DKG i una altra substància semblant com un reducton. El valor pKA del producte de saponificación (DKG), estudiat per la titración de pH i per l'espectroscopia infrarroja, él correspon als valors pKA coneguts als ácidos oxocarbónicos. El desenvolupament del CO2 en els espectres de pastilles pot ser atribuït sobre DKG que es decarboxila. No obstant això, DKG sempre és completament estable en concentracions altures en solución a 37°C. Les reaccions de descomposición de DKG eren cualitativamente examinat, salientes de les solucionis mares de DKG, además al sector neutro i alkalin de pH, exceptuado amb l'espectroscopia infrarroja sempre amb l'espectrofotometría, la fluorescencia i también l'espectroscopia de ressonància paramagnética electrónica (RPE). A partir de DHA así com de DKG, él desarrolló una substància rubí-vermell al valor del pH alt. Él era inestable contra la influència aéreva i, tal vegada, va tenir informes amb un procés químico de radicals lliures. Él encontró una esñal de RPE, que es dirigeix a un radical de R-O•.

És problemático, que la reducción i l'oxidación siguin influïdes per inestabilitats de DHA i DKG. Así, concentracions equimolar de NADH redueixen solament incompletamente el DHA, en el raig fisiológico de pH, a causa de saponificación suplementarias de DHA. Mateix contem amb reduccions per les substàncies que contenen el grup d'H-S, per a les quals ha estat trobada una ordre de reacción aparent, semblant a saponificación de DHA. No obstant això, un estat intermediari que la veritable reacción de reducción de DHA segueix és provat per l'espectroscopia infrarroja amb reaccions per grups d'H-S. Diferències espectroscópiques infrarrojas clares han estat trobades a reaccions d'oxidación entre els derivats que són incapaços o capaços a cyclisación C(6)-O-C(3) .

Moltes gràcies per a la seva visita!

User Status

Du bist nicht angemeldet.

Aktuelle Beiträge

WEBSEITEN-Übersetzungs-Ent wurf...
Dieser gespiegelte Beitrag wird hier weder überarbeitet...
drpagel1 - 16. Sep, 18:00
Das haben wir nicht gelistet
Dieser gespiegelte Beitrag wird hier weder überarbeitet...
drpagel1 - 16. Sep, 17:57
WEBSEITEN-Übersetzungs-Ent wurf...
Dieser gespiegelte Beitrag wird hier weder überarbeitet...
drpagel1 - 16. Sep, 17:55

Links

Suche

 

Status

Online seit 6240 Tagen
Zuletzt aktualisiert: 16. Sep, 18:00

Credits


Fortsetzung
Profil
Abmelden
Weblog abonnieren